DOMENA d.o.o., Tel: +386 41 675 098 (okna, program laser)        SEDEŽ Rožna dolina c. XXI/6a, 1000 Ljubljana, +386 41 697 374 (stopnice)
       
       
   
     
 
 PVC okna 
 Police 
 PVC vhodna vrata ravno polnilo 
 PVC vhodna vrata Hurst polnilo 
 Vhodna vrata ELEGANCE 
 Vhodna vrata PRESTIGE MODERN 
 Vhodna vrata PRESTIGE CLASSIC 
 Vhodna vrata LINEA 
 Galerija vgrajenih vhodnih vrat 
 Rolete in žaluzije 
 Tende 

Tenda Paladio 2010

Tende s sklopljivimi ročicami so najbolj razširjene izvedbe tend. Izraz tenda izvira iz Italije in pomeni senčilo . V bistvu tenda pomeni senčilo s platnom oz. ''platnena streha''. Prednost takšnih senčil je enostavno odpiranje in zapiranje s pomočjo posebne palice, zložena zavzamejo malo prostora in imajo možnost odpiranja in zapiranja na motorni pogon.

Palladio 2010 bq je najmočnejsa klasična tenda (razen Victory) . Maksimalen izteg je 360 cm.

Možna je dolžina več kot 700 cm. V rokah ima inox verigo, profili so močni, vzmeti v rokah so močne. Prednji profil ima žleb za vodo. Zelo priporočamo.

Tkanine za senčila oz. tende so dejansko njihov najpomembnejši del. So zaščita proti soncu, s primerno impregnacijo tudi proti dežju, imajo dekorativni status oz. dajejo celoten videz tendi, poleg tega pa morajo zdržati tudi dolgo časa. Razvoj tkanin je pripeljal do tega, da so sedaj na tržišču najbolj razširjena akrilna platna, PVC in Soltis.

 V naši ponudbi imamo tkanine oz. platna priznanih proizvajalcev,  kot so PARA Italy, Naizil Italy, Ferrari - Soltis, Satler, Dickson, Swela, Sauleda.
 

 


 
     
   
Cing d.o.o.
Zapri
Strinjam se
Naša spletna stran uporablja lastne piškotke, ki omogočajo pravilno delovanje spletnih strani, ter namenoma ne uporabljamo drugih piškotkov (piškotki tretjih, 3rd party). Preberite več o piškotkih, tukaj.