DOMENA d.o.o., Tel: +386 41 675 098 (okna, program laser)        SEDEŽ Rožna dolina c. XXI/6a, 1000 Ljubljana, +386 41 697 374 (stopnice)
       
       
   
     
 
 PVC okna 
 Police 
 PVC vhodna vrata ravno polnilo 
 PVC vhodna vrata Hurst polnilo 
 Vhodna vrata ELEGANCE 
 Vhodna vrata PRESTIGE MODERN 
 Vhodna vrata PRESTIGE CLASSIC 
 Vhodna vrata LINEA 
 Galerija vgrajenih vhodnih vrat 
 Rolete in žaluzije 
 Tende 

Tenda Victory

 

VICTORY je tenda z močno ojačano konstrukcijo, z dvemi nosilnimi 40mm x 40mm pocinkanimi in prašno barvanimi cevmi. Vsi elementi mehanizma, od ročic in profilov, do različnih zaključnih elementov so močno ojačani in narejeni za prenašanje velikih sil. Victory tenda je zato primerna za zasenčitev velikih površin, kot npr. terase gostinjskih lokalov. Povezava vzmeti v rokah je z dvojno nerjavečo verigo. Maksimalna priporočena dolžina je 700cm, izteg 510cm, z navijalno pocinkano cevjo Ø 80mm. Victory je modularna tenda in z dodajanjem več-ih profilov in cevi je mogoče maksimalno dolžino povečati.


 

  • Možnost pritrditve na strop ali čelno na steno.
  • Možna je tudi namestitev dodatne aluminijaste strehce za zaščito platna.
  • Osnovne barve konstrukcije: bela RAL 9010 in siva RAL 7035.
  • Opcija: dodaten nosilec za navijalno cev, poseben aluminjasti zaščitni pokrov, možnost motornega pogona in avtomatike za veter/sonce.

Tkanine za senčila oz. tende so dejansko njihov najpomembnejši del. So zaščita proti soncu, s primerno impregnacijo tudi proti dežju, imajo dekorativni status oz. dajejo celoten videz tendi, poleg tega pa morajo zdržati tudi dolgo časa. Razvoj tkanin je pripeljal do tega, da so sedaj na tržišču najbolj razširjena akrilna platna, PVC in Soltis.

 V naši ponudbi imamo tkanine oz. platna priznanih proizvajalcev,  kot so PARA Italy, Naizil Italy, Ferrari - Soltis, Satler, Dickson, Swela, Sauleda.
 


 
     
   
Cing d.o.o.
Zapri
Strinjam se
Naša spletna stran uporablja lastne piškotke, ki omogočajo pravilno delovanje spletnih strani, ter namenoma ne uporabljamo drugih piškotkov (piškotki tretjih, 3rd party). Preberite več o piškotkih, tukaj.